Jul & Kul

December känns som det har varit både händelserikt och lärorikt. Händelser så till vida att julen såklart kom och gick, blev som vanligt firande på ett antal olika ställen men det kännshelt ok. Viktigast är att man får vara där man vill på julafton. Man märkte även att man oavsett hur stor koll man har på vardagen så kan man alltid få en käftsmäll rätt vad det är som man aldrig kunde ha förberett sig på, aja... livet går ju i alla fall vidare. Vid närmare eftertanke får man även en annan syn på det som hänt, han måste kunna ha gjort det på NÅGOT bättre sätt! (de som vet vad jag menar). Sorgen byts mot ilska istället. I övrigt har min lilla tjej blivit mycket större känns det som nu på sista månaden. Hon intresserar sig mer och mer för det som är omkring henne, kämpa på gumman!

Lärorikt har det varit  även att inse att en del personer aldrig blir bättre och kommer aldrig bli. Fusk bluff och våg, dåligt engagemang och dålig kapacitet och fokus.

Tur är att man har dem runt omkring sig som man älskar och än mer tur att de älskar en tillbaka.

Nu blir det film sen är det nyårsafton som kommer spenderas ute hos mina föräldrar tillsammans med broder som är uppe med sambo från Norrköping och syrran som är nere från Umeå/Ö-vik.

Ha det!

Bloggstarter

JAHA... Här sitter man helt plötsligt med en ny blogg, ett resultat av en sen torsdagsnatt plus en massa jobb från gumman idag medan jag var på jobbet (tack älskling).

Har idag jobbat min sista dag innan jul och nyår drar igång, tänkte vara ledig både måndag-tisdag nästa vecka och under mellandagsveckan. Javars, det kanske blir lite konsultering per telefon om det uppstår något problem plus kanske någon timme med fakturering och lev.fakturor. O gud va kul det är och skriva om jobbet ;P.

Ska bli så skönt att få ca 13dagar oavbruten lugn och ro, om man räknar med helgerna förståss. I jul kommer det bli lugnt. Julafton blir hemma med Svärmora med hennes kjarl o Denises mostrar Anna och Lisa (undra om de vill lira GHWT?), juldagen tror jag blir med mina föräldrar. Dagen före julafton blir med Nicke och Hasse förmodligen (Lite gos sådär på uppestittarkvällen ). Nyår blir hos mina föräldrar.
Nu blev det plötsligt idétorka så då avslutar jag för denna gång.

Puss, kram o nyp i stjärten!

RSS 2.0